Саакашвілі прокоментував інформацію про нібито отримання візи Нідерландів

Екс-президент Грузії і лідер "Руху нових сил" Міхеїл Саакашвілі заявив, що у нього є пропозиції про надання громадянства від декількох європейських країн, а нідерландська віза йому не потрібна

Про це він сказав в ефірі одного з телеканалів, передає "Інтерфакс-Україна".

"Мені не потрібна голландська віза. По-перше, я вже був на Заході, в будь-який момент міг виїхати в будь-яку європейську країну", - сказав Саакашвілі.

Також політик наголосив, що має пропозиції про отримання громадянства від декількох європейських країн. Він додав, що може виїхати в Нідерланди в будь-який момент, бо має автоматичне право на їхнє громадянство - його сім'я з Нідерландів.

"У мене є пропозиція про громадянство - не про візу, а громадянство - від декількох європейських країн, принаймні, від їх провідних політиків. У мене є автоматичне право на голландське громадянство, тому що моя сім'я з Нідерландів. У мене є запрошення на роботу в Америку і в тому числі кілька країн Європи. Тому ця проблема мене не турбує - я можу виїхати в будь-який момент", - заявив він.

Політик заявив, що у нього немає ні закордонного, ні іншого "повноцінного паспорта".

"Але ще раз кажу: будь-яка європейська країна мене пустить, і це ні для кого не секрет. Тому це не питання: чи допустять мене туди або не допустять", - сказав Саакашвілі.

Читайте також: Петарди та газ: як прибічники Саакашвілі штурмували Жовтневий палац. Фоторепортаж