В Івано-Франківську родина з 4 дітьми померла від отруєння чадним газом

30 грудня, до поліції надійшло повідомлення від місцевого мешканця про те, що він прийшов ввечері у гості до товариша і виявив у квартирі без ознак життя господаря помешкання, його дружину та чотирьох їхніх дітей

Попередня причина смерті - удушення чадним газом, повідомляє сектор комунікації поліції в Івано-Франківській області.

На місце події виїхали працівники слідчо-оперативної групи. За фактом поліцейські зареєстрували кримінальне провадження за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

Огляд місця події проводили слідчі слідчого управління Головного управління Національної поліції в області за участю слідчих в ОВС криміналістів цього підрозділу, криміналістичної лабораторії у складі експерта-біолога, фахівців ДУ "Івано-Франківський обласний лабораторний центр МОЗ України", спеціалістів Івано-Франківського відділення ПАТ "Івано-Франківськгаз" та судово-медичного експерта.

Тіла загиблих – жінки 1978 року народження, чоловіка 1990 року народження та дітей 2003, 2007, 2013 та 2017 років народження направлено для проведення судово-медичних експертиз.

У кримінальному провадженні проводяться необхідні слідчі (розшукові) дії, дослідження та експертизи, спрямовані на встановлення причини витоку чадного газу та встановлення винних у цьому осіб.