Трамп назвав державу-терориста №1 у світі

Президент США Дональд Трамп опублікував у Twitter своє новорічне привітання, адресувавши його не тільки своїм прихильникам, а й "ненависникам" та "брехливим ЗМІ"

"Оскільки наша країна швидко стає розумнішим і сильнішим, я хочу побажати всім своїм друзям, прихильникам, ворогам, ненависникам і навіть самим нечесним брехливим ЗМІ щастя і здоров'я в Новому році. 2018 рік стане відмінним роком для Америки!" - написав президент Сполучених Штатів.

Загалом він оприлюднив серію твітів, в яких підсумував своїх досягнення за 2017 рік. Зокрема, він висловив думку, що якби до влади в США прийшли демократи, очолювані Хілларі Клінон, то все накопичення американців знецінилися б вже на 50%, якщо брати період від дня проведення президентських виборів і до тепер.

Читайте такожДев'ять країн, які мають ядерну зброю, і чим це загрожує світу

Що ж стосується зовнішньої політики, то Трамп назвав Ісламську республіку Іран (ІРІ) "державою №1 з спонсорованим тероризмом і порушеннями прав людини". Також він розкритикував Тегеран за обмеження доступу в інтернет, де могли спілкуватися мирні демонстранти.

Новий рік американський президент разом зі своєю дружиною Меланією та їхнім спільним сином Бероном зустрічає на елетному курорті Мар-а-Лаго у Флориді.

Відео з новорічним привітанням Трампа переглянуло вже біля 2 млн людей.