Навальний розповів, скільки голосів на виборах у березні отримають Путін та інші кандидати

Відрив між Володимиром Путіним й тим, хто займе друге місце на президентських виборах у Росії в березні 2018 року, становитиме щонайменше 60%

Про це один з лідерів російської опозиції Олексій Навальний, якого влада не допускає до реєстрації в статусі кандидата на посаду глави держави, заявив 8 січян 2018 року у ефірі радіо "Ехо Москви".

"Перше місце - це Путін: 73-76%. Друге місце - це Жириновський: 10-13%. Третє місце - це Грудінін (кандидат від КПРФ, яка вперше не виставляє Геннадія Зюганова - ред.): 10-12%. Решта отримає 1-2%. Це Явлінський, Собчак та Тітов", - пояснив він.

Читайте також: Що означала дата 05.11.17 і що цього дня могло статися у Росії

За його словами, такий низький результат більшості кандидатів в президенти зумовлений тим, що ніхто з них, насправді не займається передвиборчою кампанією й не зустрічається з виборцями. Наприклад, переважна більшість виборців, зазначив він, навіть не знає що замість Зюганова від комуністів цього разу висувається Грудінін.

"На які проценти вони можуть претендувати, якщо вони не здійснюють принаймні елементарних кроків?", - зазначив політик.

Разом з тим, він вкоре наголосив, що вважає себе єдиним гідним конкурентом Путіна і протягмо минулого 2017 року вів активну кампанію у регіонах.