Найближчими днями на нас очікує мокрий сніг, хуртовини і ожеледь

Найближчої доби в Дніпропетровській, а також в південних і східних областях очікуються складні погодні умови, повідомляє Укргідрометцентр

У регіоні очікується сильний мокрий сніг та дощ, налипання мокрого снігу, ожеледь, температура протягом доби від 3° морозу до 2° тепла.

На решті території країни без опадів, лише в Карпатах невеликий сніг, в Полтавській і Кіровоградській областях помірний сніг. Температура вночі 4-9° морозу, вдень 0-5° морозу, на Закарпатті вночі та вдень близько 0°.

Вітер переважно північно-східний, 7-12 м/с; на дорогах ожеледиця.

У Києві істотних опадів не очікується, температура вночі 4-6° морозу, вдень 0-2° морозу.

У понеділок, 22 січня, в південних, східних, Кіровоградській, Дніпропетровській областях також прогнозують складні погодні умови: сніг та мокрий сніг, хуртовини, місцями ожеледь, налипання мокрого снігу, вранці, вдень на півдні сильні опади; пориви вітру 15-20 м/с, місцями 25 м/с. Температура вночі 3-8° морозу, на сході до 13°, вдень 0-5° морозу.

На решті території переважно без опадів, лише на Закарпатті та Прикарпатті невеликий, сніг; вітер північно-східний, 7-12 м/с. Температура вночі 5-10 ° морозу, вдень 2-7 ° морозу.

У Києві буде сухо. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-східний, 7-12 м/с. Температура вночі 6-8 ° морозу, вдень 2-4 ° морозу.