На 90 млн грн виграно головних призів у відомих українських лотереях у 2017 році

Сотні тисяч українських гравців здійснили свої мрії завдяки оператору державних лотерей "М.С.Л." та його брендам: "Лото-Забава", "Мегалот", "Спортпрогноз", "ТІП", "ТОП" тощо

І в усіх них, як завжди, було виграно чималі грошові призи, у тому числі – головні.

Так, завдяки "Лото-Забава" у 2017 році в Україні з’явилось 20 нових мільйонерів, а 38 гравців виграли нові іномарки (загальна вартість яких складає 15,2 млн грн). Тільки у "Великій грі" головних призів (у категоріях "3 лінії з однією підковкою" та "3 лінії з двома підковками") було зірвано на суму 33,2 млн грн.

У конкурсі "Щасливий номер" виграно призів на суму понад 1 млн грн, а у новому конкурсі "Парочка", що прийшов на зміну "Щасливому номеру", - 1,5 млн грн.

Призовий фонд усіх акційних розіграшів "Лото-Забава" минулого року склав 4,5 млн гривень.

У числовій лотереї "Мегалот" у 2017 році було зірвано два Мега джекпоти та два Мегапризи на загальну суму 30,1 млн гривень.

Знавці найпопулярнішої гри у світі виграли джекпотів спортивної лотереї ТОТО "Спортпрогноз" на суму понад 4 млн гривень.

Щоденні лотереї теж порадували своїх шанувальників минулого року: у "ТІП" було зірвано 4 головні призи на загальну суму 800 тис грн, у "ТОП" - 3 головні призи на 1,5 млн гривень.

В електронні миттєві лотереї (ЕМЛ) родини «Швидкограй» головних призів було зірвано на майже 3 млн гривень. Нагадаємо, що саме ці ЕМЛ потрапили до ТОП-10 інновацій лотерейного ринку Європи, та посіли 8 місце у конкурсі European Lotteries Innovation Award, який проводиться Європейською асоціацією державних і ТОТО лотерей (EL) і призначений для просування та визнання кращих інновацій у лотерейній індустрії Європи.

У 2018 році оператор державних лотерей "М.С.Л." буде й надалі здійснювати свою діяльність, пропонуючи українцям найкращі лотереї міжнародного рівня. Адже діяльність оператора державних лотерей "М.С.Л." відповідає всім міжнародним стандартам, що багаторазово визнано світовою лотерейною спільнотою.