У Київенерго з'явилась нова інтернет-послуга

Компанія "Київенерго" запустила новий інтернет-сервіс “Оформлення електронного договору”

Про це йдеться у сюжеті Еспресо.TV.

Відтепер замовити договір на тепло та електрику можна через інтернет не виходячи з дому. Компанія "Київенерго" запустила новий інтернет-сервіс "Оформлення електронного договору".

Аби отримати договір, достатньо зробити кілька простих кроків: заповнити заявку на сайті компанії, прикріпити необхідний перелік документів та підтвердити електронну адресу.

"Три простих кроки, які потрібно зробити для того, щоб до нас надійшли документи від конкретної особи, і ми їх розглядаємо і буквально у 10-ти денний термін надаємо відповідь клієнту, після чого договір вважається вже укладеним", - зауважив директор СВП "Київська енергопостачальна компанія" ПАТ "Київенерго" Андрій Таляр.  

Щомісячно спеціалісти Центрів обслуговування клієнтів укладали близько 10-ти тисяч паперових договорів. Тому, намагаючись задовільнити клієнтський попит, "Київенерго" створило веб-сервіс, який дозволить киянам значно заощадити свій час, запевняють фахівці.

"Треба ще дістатися до Центру, потім повернутися назад, запланувати це все, тому тут йде мова про комфорт. Можна укласти прямі договори з "Київенерго" на надання послуг з електро- та теплопостачання сидячи вдома, не вставаючи навіть зі свого дивана", - зазначив Таляр. 

Договір укладений за допомогою електронного сервісу,Електронний договір з надання послуг має таку ж
юридичну силу, як і укладений в звичайному порядку паперова версія. Наголошують у компанії. Тому додатково звертатися до центру обслуговування - не потрібно.

Все більшої популярності набувають Особисті кабінети. За допомогою яких можна контролювати
нарахування та сплачувати за електроенергію та тепло онлайн.