У Росії вихованців дитячого садка змусили навколішках стояти у снігу на честь 75-річчя битви за Сталінград

У дитячому садку "Лукомор'я" міста Михайлівка Волгоградської області (Росія) вихованців долучили до флешмобу з приводу 75-річчя перемоги Радянського Союзу у Сталінградській битві, яка відзначається 2 лютого, й поставили на коліна в сніг

Світлини дітей, які вишикувалися в цифру "75", було розміщено на сайті адміністрації міського округу Михайлівки і в групі "Команда Михайлівки" у мережі ВКонтакте, інформує FreeNews - Volga. 

При цьому співробітники адміністрації зазначили, що окрім дитячого садка "Лукомор'я", дану ініціативу підтримали також 23 школи. На фотографіях із загальноосвітніх установ діти в основному стоять або сидять на стільцях, хоча в альбомі зустрічаються знімки, де учасники, як і в цьому дитсадку, стоять в снігу на колінах.

"Це у них там такий модний флешмоб, організований відділом освіти, - викладання тілами дітей ювілейної дати Сталінградської битви. (...) До речі, вихователі, можливо, й мають рацію у своєму патріотичному пориві, припускаючи, що навичка стояння на колінах може потім стати в нагоді і в дорослому житті", - прокоментував фотографії флешмоба журналіст радіостанції "Ехо Москви" Володимир Варфоломєєв.