Хто з нардепів поїхав на молитовний сніданок із Трампом. Дані різних фракцій

Низка українських народних депутатів поїхали до Вашингтону на молитовний сніданок із президентом США Дональдом Трампом

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Серед інших, на сніданок до Трампа поїхали глава фракції БПП Артур Герасимов, делегація від "Батьківщини" на чолі з Юлією Тимошенко, троє народних депутатів "Народного фронту" Павло Унгурян, Антон Геращенко, Олег Кришин та інші нардепи.

"Була принципова позиція, щоб Артур Герасимов поїхав і розповідав, що реально відбувається в парламенті, хто приймає реформи, хто ні, хто тільки імітує прийняття реформ, хто займається популізмом", - сказав заступник голови фракції "БПП" Сергій Березенко журналістам у четвер в Києві.

За словами лідера фракції Радикальної партії Олега Ляшка, в молитовному сніданку у президента США беруть участь понад 50 українських парламентарів.

"Вчора достроково закрилося засідання парламенту через те, що понад 50 депутатів полетіли на молитовний сніданок до Америки", - сказав Ляшко на ранковому пленарному засіданні Верховної Ради в четвер, 8 лютого.

Водночас співголова "Опозиційного блоку" Юрій Бойко заявив, що жоден нардеп від їхньої фракції не полетів до Вашингтону. У фракції "Самопоміч" також повідомили, що їхні депутати не братимуть участі в молитовному сніданку з Дональдом Трампом.

Нагадаємо, на поточному тижні Верховна Рада працює в режимі пленарних засідань.