Чоловік убив зірку Playboy, а потім стрибнув з даху

Відому в усьому світі молдавську модель, зірку Playboy Анастасію Чекати зарізав її чоловік на очах у малої доньки. А після того, як скоїв злочин, наклав на себе руки

Про це повідомляє Daily Mail.

31-річну модель виявили в її квартирі в Кишиневі. Її чоловік, власник приватної стоматологічної клініки Олексій Мітакі, наніс жінці кілька ножових ран, а потім наклав на себе руки, викинувшись з даху будинку. У квартирі залишалася тритижнева донька подружжя.

Анастасія Чекати, також відома як Anastasia Cia, була дуже відомою моделлю не тільки в Молдові, але і у всьому світі. Її кар'єра почалася, коли дівчині було 16 років. Вона знялася для обкладинок культових чоловічих журналів GQ, Playboy і Maxim. Також вона знімалася в серіалі під назвою "Las Fierbinti" та інших телепроектах.

За словами сусідів, чоловік і жінка були в поганих стосунках, і після серії гучних скандалів вони вже не жили разом. Того дня чоловік прийшов провідати доньку.

Також повідомляється, що рік тому Олексій розлучився зі своєю колишньою дружиною, з якою у нього лишилась 4-річна дитина.

Незадовго до того, як звести рахунки з життям, чоловік зателефонував родичам і попросив подбати про немовля.

Маленьку доньку виявили рятувальні служби на місці злочину. Її відразу ж госпіталізували, проте про долю дитини більше поки нічого не відомо.

Читайте також: 91 рік розпусти: Історія плейбоя Г'ю Гефнера, який збудував імперію на жіночому тілі