У Києві спалили Lexus адвоката Насірова та Кучми

За даними ЗМІ, у Києві невідомі підпалили машину, яка належить адвокатові Віктору Петруненку, який захищає інтереси екс-керівника ДФС Романа Насірова

Двоє чоловіків кинули під припаркований Lexus сумку і сховалися, повідомляє Информатор.

Після цього машина спалахнула. Сумка була наповнена пластиковими пляшками із запальною сумішшю. Машину, що горить, помітив охоронець автостоянки. Він намагався загасити пожежу вогнегасником, але це не дало ніяких результатів. Чоловік викликав рятувальників і патрульних.

У Lexus повністю вигорів двигун. Полум'я також зачепило припарковану поруч Volvo. У автомобілі трохи поплавився бампер і радіаторні грати. На місці працювала патрульна поліція і слідчо-оперативна група. Ніхто не постраждав.

Петруненко стверджує, що підпал Lexus - це попередження. За його словами, таким чином його намагаються залякати люди депутата облради Віктора Свитовенка, проти якого адвокат вже близько 15 років веде справу за фактом незаконного заволодіння об'єктом нерухомості по вулиці Руставелі, 11 у Києві. Петруненко має намір просити у правоохоронців виділити йому охорону.

Як повідомили у прес-службі ДСНС, 26 лютого о 23:42 до управління у Києві надійшло повідомлення про те, що у дворі 14-поверхового житлового будинку на вул. Суворова, 11, в автомобілі Lexus виникла пожежа.

На місце події прибули вогнеборці 1-ї Державної пожежно-рятувальної частини. О 23:56 бійці ліквідували пожежу.

Внаслідок займання пошкоджено двигун, капот, лобове скло, ліве переднє колесо автомобіля. Причина виникнення пожежі з’ясовується.

Петруненко раніше представляв інтереси колишнього президента Леоніда Кучми у справі про вбивство журналіста Георгія Гонгадзе.