Будівництво поблизу "Крістерової гірки" на Вишгородській ведеться згідно усіх норм законодавства, - ТОВ "Будінвест КМ". Новини компанії

ТОВ "Будінвест КМ" є законним землекористувачем і змушене виступити з офіційним спростуванням недостовірної інформації

З грудня 2017 року проти ТОВ «Будінвест КМ» ведеться планомірна інформаційна війна в засобах масової інформації, на інтернет-ресурсах, телеканалах і в соціальних мережах щодо підготовчих робіт для забудови земельної ділянки по вул. Вишгородській, 47-Ж у Подільському районі Києва.

Про це заявляє прес-служба компанії ТОВ «Будінвест КМ».

Поширюється недостовірна інформація, розміщуються відомості про події та явища, яких не існувало взагалі або які існували, але відомості про них не відповідають дійсності (неповні або викривлені).

Уся поширювана інформація є недостовірною, не відповідає дійсності і викладена неправдиво.

У зв'язку з чим ми змушені виступити з офіційним спростуванням недостовірної інформації і відкрито заявити про законність усіх дій нашого Товариства.

ТОВ "Будінвест КМ" є законним землекористувачем на праві оренди земельної ділянки за адресою: вул.Вишгородська, 47-Ж у Подільському районі м. Києва. 29 травня 2017 року київський міський голова підписав документи, що підтверджують оренду вищевказаної земельної ділянки до 2022 року. Нашу земельну ділянку включено до Генерального плану м. Києва і призначено під житлову забудову.

Саме ТОВ "Будінвест КМ" є забудовником на вищевказаній території і має всю передбачену чинним законодавством дозвільну документацію для проведення підготовчих робіт за вищевказаною адресою (Повідомлення ДАБК від 26.12.2017 року №КВ +010173601576; Контрольна картка №17070152-Ю від 29.12.2017 року; акт обстеження зелених насаджень від 06.12.2017 № 340; Висновок державної екологічної експертизи №64 від 13.12.2017 р.).

Компанія не здійснювала жодних перевищень або порушень вимог чинного законодавства та будівельних норм і правил під час проведення підготовчих робіт на вищевказаній земельній ділянці.

Усі звернення до Національної поліції обумовлені пошкодженням невідомими особами майна нашого Товариства (а саме неодноразове пошкодження огорожі, підпал майна Товариства, побиття охорони і т.ін.).

Особи, згадані в попередніх публікаціях, а саме Андрій Насиковський і Єгор Попов, не мають жодного стосунку до ТОВ "Будінвест КМ".

Варто окремо відзначити, що Андрій Насиковський не є ні засновником, ні керівником ТОВ "Будінвест КМ", а Єгор Попов, у свою чергу, не є співробітником нашого Товариства.

Крім того, з огляду на незадовільний стан прилеглого до вищезазначеного земельної ділянки скверу, ТОВ "Будінвест КМ" узяло на себе гарантійні зобов'язання з благоустрою скверу з можливістю інвестування коштів у розмірі 5 млн гривень і ремонту прилеглих до території майбутньої забудови будинків по вул. Вишгородській, 47-А, Б, В у Подільському районі м. Києва на 7 млн гривень.