https://static.espreso.tv/uploads/article/2513873/imagesim578x383-0989.gif", "width": 960, "height": 560 }, "description": "Телеведуча американського каналу CBS Нішель Медіна (Nichelle Medina) потрапила в незручну ситуацію під час ранкового випуску новин" }

У США на телеведучу в прямому ефірі сів екзотичний птах. Та й оком не повела

Телеведуча американського каналу CBS Нішель Медіна (Nichelle Medina) потрапила в незручну ситуацію під час ранкового випуску новин

У прямому ефірі їй на голову сів червоний ібіс на ім'я Софі із зоопарку Сан-Дієго, про яку планували розповісти пізніше. Уривок з трансляції доступний на YouTube.

Незважаючи на раптовість ситуації, Медіна незворушно продовжила вести передачу. А ось її співведучий Ерік Канерт (Eric Kahnert) відразу закрив голову руками, коли птах спробував сісти на нього.

Довідка:

Червоний ібіс (Eudocimus ruber або Scarlet ibis) – птах з сім’ї ібісових. Мешкає в тропічній частині Південної Америки і островів Карибського моря.

За своїми формами нагадує більшість з інших двадцяти семи видів ібісів, що дійшли до нас, але його дивним чином відрізняє блискуче червоне забарвлення.