Вайлдер нокаутував Ортіса у важкому й видовищному поєдинку

Чемпіон світу за версією WBC у надважкій вазі американець Деонтей Вайлдер (40-0, 39 КО) захистив свій титул у дуже непростому бою з кубинцем Луїсом Ортісом (28-1, 24 КО), нокаутувавши його в 10-му раунді

Ортіс дуже добре почав бій, вигравши чотири перших раунди, але на останніх секундах 5-го Вайлдер відправив його в нокдаун. Шостий раунд також залишився за чемпіоном, а в сьомому вже Ортіс був дуже близький до дострокової перемоги - за 40 секунд до кінця цього раунду кубинець потряс Вайлдера коротким контрударом правою, потім додав лівий прямий, і Деонтей з надзусиллями дотримався до гонгу.

Восьмий раунд також впевнено виграв Ортіс, але в 9-му стало зрозуміло, що Вайлдер вже відновився - наприкінці раунду він провів дуже хороший удар правою. А в десятому раунді настала несподівана розв'язка бою - спочатку Вайлдер потряс Ортіса ударом правою, після чого, додавши ще кілька панчів, відправив кубинця в нокдаун. Ну, а коли Ортіс піднявся - Вайлдер добив його серією ударів, яка закінчилася правим аперкотом.

Читайте також: Вайлдер - Ортіс. Все про бій за титул чемпіона світу у надважкій вазі