Слідчий у справі генерала Гриняка замість роботи відправився у закордонну подорож, – адвокат

Співробітник Департаменту спецрозслідувань ГПУ, який веде справу генерала МВС Володимира Гриняка, замість роботи відправився у закордонну подорож

Про це написав у соцмережі Facebook адвокат генерала Гриняка Станіслав Іваницький:

"Мій попередній пост прокоментував один чоловік, який опублікував там фото- і відеоматеріал. На цих матеріалах зображений чоловік, який дуже схожий на слідчого, що веде цю справу (справа генерала Гриняка- ред.). Наскільки я розумію, це фото і відео відзнято в аеропорту "Бориспіль".

Не берусь стверджувати, що це саме слідчий, але цей факт багато ще пояснює. Зокрема, це пояснює те, чому ми не бачили слідчого протягом останнього тижня попри численні візити до його службового кабінету.

Безумовно, немає нічого забороненого в тому, що слідчий поїхав відпочивати, оскільки Конституція гарантує кожному право на відпочинок. Але тут ситуація дещо інша, тому що поки він відпочивав, ми, як сторона захисту, були позбавлені права ознайомитись з матеріалами, які увесь цей час були в його розпорядженні.

Окремо хочу наголосити, що інформація надійшла з неперевіреного джерела, тому якщо ця інформація не відповідає дійсності, то я готовий привселюдно вибачитись та спростувати її. Хоча я дуже сумніваюсь, що у цьому буде потреба"