Порноакторка подала до суду на Дональда Трампа: вимагає розірвати угоду, яку він не підписав

Зірка порнофільмів Стефані Кліффорд, відома під псевдонімом Стормі Деніелс, подала до суду на президента США Дональда Трампа з вимогою визнати недійсною угоду про нерозголошення, нібито укладену з ним а місяць до президентських виборів у 2016 році

Про це повідомляє ВВС.

У цивільному позові, поданому в Лос-Анджелесі у вівторок, 6 березня, йдеться, що за кілька днів до виборів 2016 року пані Кліффорд та адвокат Трампа Майкл Коен уклали угоду про нерозголошення. У позові актриси йдеться, що Коен намагався змусити її мовчати про її нібито стосунки з Трампом. Сам Трамп не підписував документ, тому порноактриса намагається довести, що угода не має юридичної сили.

Вперше порноактриса заявила про роман із Трампом в інтерв'ю в 2011 році. Жінка наполягала, що близькі стосунки в них були в 2006 році незабаром після того, як Меланія Трамп народила сина Беррона.

Читайте також: Мовчазний протест Меланії Трамп. Чому вся Америка обговорює сімейні негаразди свого президента

У січні 2018 року видання Wall Street Journal повідомило, що напередодні президентських виборів акторці заплатили, щоб вона підписала договір про нерозголошення інформації про стосунки з Трампом. Згодом агент Кліффорд випустила заяву від імені акторки, в якій йшлося, що жодного роману з Дональдом Трампом не було.

У середині лютого Майкл Коен зізнався, що заплатив порноактрисі $130 тис. власних грошей у 2016 році, але не розповів, за що виклав таку суму. Водночас адвокат заявив, що президент "категорично заперечує" будь-які романтичні стосунки з порноакторкою.