Джекпот Powerball перевищив 400 мільйонів доларів, українці беруть участь в лотереї нарівні з американцями

Лотерея Powerball - США розігрує найбільший джекпот в світі

Найближчий тираж американської лотереї Powerball відбудеться в середу, 14 березня, о 23:00 за північноамериканським східним часом, і на кону величезний джекпот, $ 420 мільйонів. У США вже зараз спостерігається ажіотаж - в лотерейні кіоски шикуються черги з охочих придбати квитки, а жителі інших країн шукають спосіб взяти участь в тиражі.

Міфи про участь в лотереї Powerball - США з інших країн 

Є велика кількість помилкових думок сприводу участі в лотереї Powerball поза межами США. Розглянемо деякі з них.

 

Як легально грати в Powerball - США з України

Взяти участь в накладі Powerball, будучи громадянином України, можна двома способами. 

1. Перетнути кордон та придбати квиток особисто 

Можна особисто відправитися в США, щоб придбати квиток лотереї Powerball у офіційного рітейлера, за умови, що потім квиток не буде покидати меж США. 

2. Зареєструватися на сайті і взяти участь в лотереї онлайн.

Брати участь в лотерейних тиражах США з України так само просто, як якщо б ви перебували там особисто. Все, що для цього потрібно зробити – придбати лотерейні білети Powerball  до  тиражів, які проходять в Орландо, кожну середу та субботу о 23:00 EST на сайті TheLotter онлайн! 

Вибирайте 5 основних номерів від 1 до 69, а також куля «Пауербол» з діапазону 1-26, збіг яких дозволить зірвати надзвичайний американський джекпот або 8 другорядних призів!

theLotter.com – перша в світі служба доставки лотерейних квитків, яка дозволяє людям замовляти офіційні лотерейні квитки з усього світу, не стягуючи комісій з виграшів.

Громадянин Латвії вигравав у лотерею кілька разів, найбільший приз - € 578,000

З дня заснування в 2002 році цей сервіс допоміг людям виграти більше $ 70 мільйонів: наприкінці 2015 року гравець з Іраку зірвав $ 6,4-мільйонний джекпот в лотерею Орегон Мегабакс. У 2016 році пенсіонер з Ель-Сальвадора виграв мільйон доларів, а гравець з Канади взяв другий приз в $ 1.35 млн. В Powerball-США. І нарешті, на початку минулого року водій з Підмосков'я виграв € 824 тисячі на Австрія - Лото!

 

Історія переможця з Іраку набула масового освітлення в світових ЗМІ, в тому числі New York Times, Daily Mail, NBC, CNN і Associated Press. Всі вони, провівши власне дослідження питання, прийшли до висновку, що процес придбання лотерейних квитків онлайн на сайті TheLotter відповідає всім вимогам Національних лотерей.

Ви виграли в лотерею США - що далі?

Вигравши лотерейний приз через сайт TheLotter, переможець отримує 100% виграної суми, будь то невеликий виграш, або приз другої або першої категорії.

Якщо сума лотерейного призу не перевищує $ 50,000, TheLotter.com самостійно забере виграш і зарахує відповідну суму на рахунок клієнта в лічені години після оголошення результатів тиражу.

У разі великих виграшів, в тому числі при виграші джекпоту, TheLotter.com організовує клієнтам поїздку в країну проведення лотереї, де переможець самостійно забере свій виграш, при повній юридичній та організаційній підтримці представників TheLotter.com.