Путін буде впертим, не гнучким і з багатьма помилками, - Яременко про новий термін диктатора

Починаючи з 19 березня 2018 року, світ побачить на чолі Росії старіючого Володимира Путіна, що матиме цілу низку відповідних наслідків

Про це дипломат та політик Богдан Яременко заявив в ефірі програми "Вердикт" з Сергієм Руденком на телеканалі Еспресо.TV.

"Ми побачимо його старіючим. І це не жарт. Ми бачили його дуже довго при владі, але в принципі він був в хорошій дуже фізичній формі, коли вступив на владний Олімп. Зараз він здає. З віком люди, звичайно ж, змінюються. Вони стають менш гнучкими. Я в даному випадку маю на увазі в переносному значені. Йдеться не про його фізичну форму, які він підтримує. Психологічно людина стає заскорузлою, їй важче приймати нове", - пояснив він.

На думку Яременка, видно все більше ознак того, що Путін "починає помилятися". 

"За останні 4 роки двома його найбільшими помилками були: оцінка України і її обороноздатності, її здатності опиратися, і, мені здається, він дуже помилився з Британією, зі світом, віддавши наказ на знищення колишнього російського агента Скрипаля. Це він особисто віддав наказ знищити", - зазначив політик. 

Отже, таких помилок через старіння Путіна дедалі більшатиме.

"Зростатиме ціна цих помилок, через те, що він буде впертішим, ніж зазвичай", - додав Яременко. 

Довідка

На посаду президента Росії формально претендують 8 кандидатів: чинний глава держави Володимир Путін, лідер крайньо-правої ЛДПР Володимир Жириновський, телеведуча Ксенія Собчак, кандидат від КПРФ Павло Грудінін, бізнес-омбудсмен Борис Титов, голова партії "Комуністи Росії" Максим Сурайкін, лідер "Яблука" Григорій Явлінський і глава "Російського загальнонародного союзу" Сергій Бабурін .

При цьому опозиціонери називають високу явку головним пріоритетом влади, називають ці "вибори" незаконними й не сумніваються у тому що країну знову "очолить" Путін.