Савченко розповіла про сексуальні домагання з боку підісланого до неї агента та офіцера ЗСУ

Народний депутат Надія Савченко заявила, що коли вона служила в армії, її домагався офіцер Збройних сил, а пізніше - підісланий до неї агент, який намагався її завербувати

Про це Савченко заявила під час розгляду подання генпрокурора Юрія Луценка щодо притягнення її до кримінальної відповідальності, передає Еспресо.TV.

"Я вам розкажу про теракти, але спочатку розкажу про те, що було у Збройних силах, коли я починала діяти з ними тими самими методами. Коли я була ще рядовим, мене сексуально домагався начальник штабу військової частини, у якій я служила. Мені було 22 чи 23 роки. Він дуже багато дівчат зіпсував. І це факт нашої армії. Найсмішніше, що зараз цей начальник штабу є Героєм України", - сказала Савченко.

При цьому нардеп сказала, що видавала себе за агента СБУ.

"Тоді він був у званні майора. Мені один прапорщик підійшов і сказав: "Надя, а пожартуй із ними. Напиши на себе маляву, що ти є агентом СБУ. Вони СБУ страх як бояться". Я поїхала в Київ і на друкарській машинці, може ще десь зберігся цей артефакт, написала на себе заяву, що  у такому-то батальйоні є підсадна утка, це коханка начальника СБУ, будьте обережні, і відправила це анонімно. Ви б побачили, як мене почало боятися командування. Тоді я вперше зрозуміла, наскільки слабка наша армія", - сказала Савченко.

Читайте також. Як Савченко і Рубан возили зброю з "ДНР", щоб влаштувати замах на Порошенка і теракт. Пояснення Луценка

Також нардеп сказала, що підісланий до неї агент намагався звабити її, її сестру та помічницю.

"Коли тебе починають вербувати, у перший же день знайомства затягуючи в ліжко, а коли не виходить тебе, то затягують твою сестру, не виходить сестру, затягують твою помічницю. Ну якось знаєте, у нього не встав, у мене не змокріло. Ну так вийшло. Не ведуся я на такі дешеві вербовки", - сказала Савченко.

Читайте також: Що відомо про Рубана та його затримання: "Росспівробітництво", Медведчук та гранати у шухлядах