Життя після влади: журнал Фокус розповідає історії управлінців, що отримали високі посади в результаті Євромайдану. PR

Чим запам'яталися і чим тепер займаються бізнесмени і експати, що прийшли до влади в перший постреволюційний рік

Після Революції гідності кадровий склад української влади помітно оновився. Масштабні реформи в міністерствах і регіонах лягли на плечі досить відомих в Україні представників бізнесу і експатів, на яких покладалися особливі надії. З часом більшість з них покинули свої пости.

Загальний підсумок їх роботи неоднозначний: є ті, хто впорався з поставленими завданнями і досі займає значиме місце в житті країни. Інші ж не реалізували і частини задуманого і емігрували. Фокус розповідає, чим запам'яталися і що тепер роблять вісім екс-управлінців із структур виконавчої влади і Адміністрації Президента.

У 2014 році Ігор Коломойський перетворив Дніпро на форпост сил України на сході і на якийсь час став кумиром проукраїнської публіки. Проте центральну владу такий успіх стурбував, що привело до протистояння з одним з найбагатших людей України. Як довго ще в політиці країни гратиме роль "фактор Коломойського"?

Литовець Айварас Абромавичус запам'ятався своєю активністю і реальними досягненнями на посту міністра економічного розвитку і торгівлі. І навіть відхід із словами "Я не буду частиною цього дерибану"! не поставив крапку в його діяльності в українському економічному полі.

Серед героїв спецматеріалу також історії Сергія Тарути, Бориса Ложкіна, Юрія Косюка, Наталії Яресько, Олександра Квіташвілі і Еки Згуладзе. Як склалися долі післяреволюційних чиновників - читайте у випуску журналу "Фокус" № 13 (569) від 30 квітня або на сайті focus.ua.

Прес-служба ТОВ "Фокус Медіа", (044) 207-45-78