Скандал у MMA. Макгрегор кинув залізякою у автобус та скалічив кількох бійців

Скандальний ірландець Конор Макгрегор заарештований у Нью-Йорку після нападу на автобус з бійцями змішаних єдиноборств

Серед інших представників UFC (Абсолютного бійцівського чемпіонату) у салоні автобуса був росіянин Хабіб Нурмагомедов, який і міг стати об'єктом агресії Макгрегора, повідомляє ESPN.

Напад стався 5 квітня у Брукліні. Макгрегор у компанії друзів атакував автобус з учасниками турніру UFC-223, який повинен пройти 7 квітня в Нью-Йорку. На відео з інцидентом видно, як ірландець хапає металевий візок та розбиває скло автобуса.

 

Внаслідок нападу американські бійці Майкл К'єза та Рей Борг отримали ушкодження, а їхні бої на UFC-223 були скасовані. Пізніше глава UFC Дейна Уайт заявив, що поліція Нью-Йорка видала ордер на арешт Макгрегора.

Як повідомляється, у компанії Макгрегора в момент атаки на автобус був помічений російський боєць Артем Лобов, який раніше посварився з Нурмагомедовим у холі готелю в Нью-Йорку. Лобов був знятий з бою проти американця Алекса Касереса, який мав відбутися у рамках UFC-223.

Поки жодних звинувачень проти Макгрегора, який добровільно здався поліції, не висунуто.

Представники Нурмагомедова ситуацію з атакою Макгрегора не коментують. Сам Нурмегомедов оцінив інцидент вкрай лагонічно. "Молодець", - написав він у коментарях до посту в Instagram-акаунті MMAHistoryToday.

Читайте також: Конор Макгрегор. Як харизматичний сантехнік став найбагатшим бійцем світу