Синоптик розповіла, якою буде погода вихідними і на свята

Протягом цих вихідних та на початку наступного тижня в Україні очікується здебільшого тепла і суха погода

Про це у своєму блозі написала синоптик Еспресо.TV Наталка Діденко.

Вона зауважила, що завтра в Україні очікується антицклон, через що погода буде сухою. У західних, північних та подекуди у центральних областях повітря буде свіжішим. Протягом дня передбачається +9 +12 градусів, у південній частині стовпчики термометрів досягнуть +16 +22 градусів.

"У Великодню ніч в Україні температура повітря буде низькою, +1 +6 градусів, тому тим, хто збирається на нічну церковну службу, варто одягатися тепліше. Вдень на Великдень, 8 квітня, всіх українців очікує сонце, синє небо, білі хмарки та температура повітря +12+18 градусів", - наголосила Діденко. 

На початку наступного тижня погода буде сухою та теплою. У понеділок і вівторок опади малоймовірні, максимальна температура повітря коливатиметься в межах +15+22 градусів. У південній частині буде холодніше - +9 +13 градусів.

"11 квітня в Україну завітає атмосферний фронт. Тому в західних областях, а 12 квітня також і в північній частині пройдуть короткочасні дощі, подекуди з грозами. Центр, схід та південь 11-12 квітня ще побудуть у сухій повітряній масі", - підсумувала Діденко. 

Вона додала, що великодня ніч у столиці очікується холодною та сухою, +1+4 градуси, а на Великдень світитиме сонце та потепліє до +15 градусів.