Розпочався фандрайзинг марафон в рамках 8th Nova Poshta Kyiv Half Marathon

Компанія Run Ukraine, організатор київського півмарафону 8th Nova Poshta Kyiv Half Marathon, який відбудеться 22 квітня, Українська Біржа Благодійності та Благодійний Фонд Таблеточки, розпочинають весняний Фандрайзинг марафон "Фандрайзинг марафон - 2018. Київ"

Про це повідомляє Еспресо.TV.

Метою фандрайзинг марафону є зібрання коштів на підтримку проектів15-ти благодійних фондів.

“Заходи Run Ukraine - це не просто забіги, це соціально важливі заходи, які підіймають актуальні проблеми та сприяють їх вирішенню. За три з половиною роки ми провели сім фандрайзинг марафонів, під час яких зібрали більше трьох з половиною мільйонів гривень. Цього року ми розширюємо фандрайзинг програму на всі етапи бігової ліги і запрошуємо приєднуватися фонди і учасників у Львові, Дніпрі, Одесі і Запоріжжі. Допомагати легко!” - прокоментувала старт програми Вікторія Веремієнко, директор з маркетингу і комунікацій Run Ukraine.

Напередодні 8th Nova Poshta Kyiv Half Marathon фандрайзери від кожного фонду будуть готуватися до забігів і привертати увагу до актуальних проблем, закликаючи інших вести здоровий спосіб життя та жертвувати кошти. Традиційно до благодійної ініціативи долучаються відомі та ініціативні українці: спортсмени, зірки шоу-бізнесу та телебачення, журналісти та громадські діячі. Свою участь вже підтвердили співак Віталій Козловський та півзахисник київського футбольного клубу "Динамо", капітан збірної України з футболу Руслан Ротань та інші.  

Благодійний збір коштів для адресної допомоги тим, хто її потребує, проходить щорічно в рамках київського півмарафону та київського марафону. До проекту традиційно долучаються благодійні фонди та організації різних напрямків діяльності. Таким чином, під час фандрайзинг марафону одночасно здійснюється допомога завчасно народженим дітлахам, ветеранам АТО, онкохворим людям, тваринам тощо. Цього разу на платформі Української Біржі Благодійності та Фонду Таблеточки  в рамках "Фандрайзинг марафон - 2018. Київ" буде проходити збір коштів для проектів 15 фондів та організацій:

 

Долучитися до фандрайзингу може кожен, для цього варто зробити три простих кроки:

  1. Обрати благодійний фонд та проект, який би ви хотіли підтримати.

  2. Знайти серед усіх фандрайзерів того, хто вам до вподоби.

  3. Зробити внесок на платформі Української біржі благодійності та на сайті Благодійного фонду "Таблеточки" за цими посиланнями https://ubb.org.ua/uk/special/15/ та super.tabletochki.org

 
До фандрайзинг марафону приєднався й колектив "Еспресо". Представники каналу підтримали БФ "Відкриті долоні", який збирає кошти в рамках програми "Кисень.ua". Ця програма спрямована на допомогу дітям і дорослим з усієї території України, які живуть з діагнозом муковісцидоз. Гаслом цієї програми цього року: "Дихати - це нормально!".
Долучитися до команди каналу можна за посиланням https://ubb.org.ua/uk/project/3911/ .

 

Благодійна ініціатива та збір коштів триває більше місяця - з 22 березня до 27 квітня включно.  

Реєстрація на подію: http://kyivhalfmarathon.org/