Стало відомо, чому перенесли бій Усик - Гассієв

Всесвітня боксерська суперсерія назвала причину переносу поєдинку між Олександром Усиком та Муратом Гассієвим

Про це повідомляє офіційний сайт WBSS.

Бій відкладено з 11 травня на літо через травму Усика. Боксер ушкодив лікоть, травма не серйозна, проте вона завадить йому вийти на ринг у травні. Такого висновку дійшла незалежна медична комісія, яка оглядала українця.

Усик вже вибачився перед суперником із Росії за незручності.

"Отримав травму руки, тож бій 11 травня не відбудеться. Повідомимо організаторам щойно ми будемо готові, вони назвуть нову дату. У команди Гассіева прошу вибачення за незручності. Це спорт, так буває", - сказав Усик у відеозверненні у Instagram.

 

 

Публикация от Usyk Aleksandr (@usykaa)

Генеральний директор промоутерської компанії K2 Promotions, яку представляє українець Олександр Красюк запевнив, що Усику не знадобиться операція та він незабаром відновить тренування.

"Наприкінці березня Олександр відчув дискомфорт в лікті. Коли це переросло в біль, було вирішено звернутися до лікаря. Зараз ми з упевненістю можемо стверджувати, що оперативне втручання вже не буде потрібно. Олександр незабаром повинен повернутися до тренувань", - пообіцяв Красюк. .

Також промоутер прокоментував можливість переносу бою із Саудівської Аравії, де він мав відбутися, до Росії.

"Ні Олександр Усик, як боксер, ні K2 Promotion, як його промоутер, своєї згоди на поєдинок в Росії не давали. Перекупити поєдинок росіяни можуть, але змусити Усика боксувати там, звичайно, ні, - сказав Красюк sport.ua.

Читайте також: Чому українському боксеру Усику ще рано у надважку вагу