Завжди поруч і пам’ятає улюблений колір. 7 ознак, що ви комусь подобаєтеся

Психолог Сюзані Флорес і засновник додатку для знайомств Кейлен Роенберг розповіли, як розпізнати людину, яка у вас закохана

Експерти обрали сім ознак, які допоможуть зрозуміти, чи подобаєтеся ви комусь у своєму оточенні.

Завжди поруч за будь-яких обставин: Вона буде намагатися скласти вам компанію всюди: вечірках, роботі чи у поході в супермаркет. Ця людина буде готова запропонувати свою допомогу, що б ви не робили.

Зоровий контакт: Гарвардський психолог Зік Рубін установив у своєму дослідженні, що закохані дивляться один на одного 75% часу під час розмови, тоді як люди, які не відчувають ніжних почуттів, дивляться один на одного приблизно в 30-60% часу.

Якщо на вас часто поглядають, значить ви можете подобатися цій людині.

Знайомить зі своїм оточенням: Якщо ваш друг або подруга знайомить вас з членами своєї сім'ї або кращими друзями, не виключено, що він/вона хоче бути не лише другом.

Підвищена увага: Навіть коли людина зайнята, вона знаходить час для того, щоб зробити вам коплімент або просто поговорити. Це може бути знаком.

Підтримує у радості і смутку: Ваша радість - її радість, ваш біль - її біль. Коли людина щиро переймається вами,, можливо, вона у вас закохана.

Читайте також: Закохатись у сімейну пару. Чому поліаморію називають майбутнім стосунків

Пам'ятає всі деталі: Коли хтось у вас закоханий, він буде пам'ятати дату вашого народження, улюблений колір, страву і інші дрібнички, які мають значення для вас.

Розмови про майбутнє: Зазвичай люди не діляться своїми планами на майбутнє з усіма. Якщо людина раптом починає говорити з вами про це, просити вашої поради і думки, можливо, ви їй поодбаєтеся.