Окупанти 44 рази обстріляли сили АТО, поранено 5 українських військових

Упродовж доби 23 квітня російські найманці на Донбасі 44 рази обстріляли позиції Збройних сил України

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

На луганському напрямку із заборонених 120-мм та 82-мм мінометів і гранатометів окупанти відкривали вогонь по укріпленнях поблизу Троїцького. Також міномети калібру 82 мм терористи застосували неподалік Попасної і тричі - в районі Новоолександрівки. Крім того, під вогонь із гранатометів та великокаліберних кулеметів потрапили оборонці Новозванівки, а з зенітної установки та стрілецької зброї бойовики обстріляли захисників Новоселівки.

На донецькому напрямку 120-мм міномети загарбники застосували по українських позиціях неподалік Водяного, 82-мм міномети - поблизу шахти "Бутівка".

Також із гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї окупанти били по захисниках Верхньоторецького, Водяного, Гнутового, Кам’янки, Авдіївки, шахти "Бутівка" і Талаківки, із великокаліберних кулеметів обстріляли опорні пункти в районі Павлополя, Мар’їнки та Лебединського, зі стрілецької зброї гатили під Невельським, Павлополем, Лебединським та Пищевиком, а поблизу Красногорівки та Мар’їнки цілили снайпери.

Унаслідок ворожих обстрілів четверо українських віськових зазнали поранень, ,ще один - бойового травмування. Постраждалим військовослужбовцям надано необхідну медичну допомогу.