Volkswagen робить чохли для iPhone з розтрощених авто. В чому сенс

Шведський підрозділ Volkswagen спільно з компанією NordDDB виготовляють чохли для Apple iPhone 8 з кузовних панелей авто, що розбилися через водіїв, які взяли в руки телефон під час водіння

Про це пише Motor1.

"Ми знаємо, як це буває: перебуваючи за кермом, раптово береш телефон, щоб відповісти на дзвінок або відправити повідомлення, - каже Юхан Карлссон (Johan Karlsson), бренд-менеджер в стокгольмському підрозділі Volkswagen, - проте в цей момент вірогідність потрапити в ДТП збільшується в 23 рази".

"Ми сподіваємося, що чохол для телефону, зроблений з машин, розбитих в таких аваріях, змусить людину подумати двічі, перш ніж він вирішить взяти в руки телефон. Чохол буде мовчазним нагадуванням, що слід стежити за дорогою", - додає він.

Повідомляється, що лінія обмежена і всього буде випущено 153 чохла. Кожен з них буде нагадувати про одне з серйозних ДТП, що трапилися в Швеції в перший місяць після прийняття закону, що забороняє тримати телефон в руці, перебуваючи за кермом (закон вступив в силу в лютому).

Кошти, виручені від продажу чохлів, підуть до благодійної організації Trafikskadefonden, яка займається допомогою людям, постраждалим в аваріях. Коштує один такий чохол 599 шведських крон (близько 69 доларів).

Читайте також: Продати все. 4 гачки, на які вас чіпляє реклама