Україна нарощує міцні зв'язки зі США, бізнес-відносини покращуються, - американські ділові кола

Бізнес-зв'язки між США і Україною посилилися за понад річний період, з початку роботи нинішньої адміністрації США на чолі з президентом Дональдом Трампом

Про це заявив президент Ділової Ради Україна-США Морган Вільямс у коментарі "Укрінформу".

Оцінюючи ситуацію за останній період, відколи почала працювати нова адміністрація на чолі з президентом Трампом, він зауважив, що бізнес-середовище тепер виглядає набагато краще, ніж рік тому.

Зокрема, американська урядова Корпорація закордонних приватних інвестицій (OPIC) внесла гарантії на суму близько $300 млрд для страхування політичних ризиків в Україні. Понад те, наразі в український агробізнес вкладають серйозні інвестиції

"Я щойно повернувся з Києва, і хочу сказати, що бізнес налаштований дуже оптимістично. З точки зору політичних і геополітичних аспектів, Україна продовжує нарощувати міцні зв'язки зі Сполученими Штатами, які зараз є кращими, ніж рік тому", - наголосив Вільямс.

За його словами, не тільки ці, а й інші знакові речі буди втілені останнім часом, зокрема надання Україні оборонної летальної зброї. 

"Я думаю, що бізнес-відносини (між США і Україною) покращуються, хоча й не так швидко, як нам хотілося б, але з позитивною динамікою. Ситуація розвивається у правильному напрямі й, на нашу думку, це відбуватиметься й надалі", - підсумував Вільямс.