Фінал Ліги чемпіонів: Укрзалізниця пропонує фанатам жити на вокзалах

Укрзалізниця пропонує вболівальникам Ліги чемпіонів, які приїдуть до Києва 26 травня на фінал за участю "Ліверпуля" та "Реала", орендувати кімнати відпочинку на вокзалах

Про це повідомляє прес-служба Укрзалізниці.

Завчасного бронювання на вокзалах немає, а вартість номерів не змінюється. Тому ті іноземці, які захочуть орендувати кімнати відпочинку на вокзалі, зможуть суттєво зекономити.

В Укрзалізниці заявили, що умови проживання у номерах на вокзалах столиці цілком прийнятні.

"У них зроблений якісний ремонт, є душова кімната, туалет, телевізор і холодильник. Також є і двокімнатні номери. Вартість проживання у них становить 200–700 грн залежно від облаштування", — зазначають у прес-службі.

Читайте також: Тисячі євро за номер: як київські готелі наживаються на фіналі ЛЧ, - Інфографіка

Завідувачка сервісним центром Південного вокзалу у Києві Тетяна Талько, зокрема сказала, що у кімнатах відпочинку на вокзалі можна зупинятися з домашніми улюбленцями за наявності необхідних довідок від ветеринарів.

Фінал Ліги чемпіонів відбудеться 26 травня у Києві на НСК "Олімпійський".

За три тижні до фіналу Ліги чемпіонів, готелі суттєво підвищили ціни на проживання. Так само збільшилася вартість добової оренди квартир у Києві.

Президент Петро Порошенко жартома заявив, що буде селити іноземців у себе вдома через відсутність вільних номерів у столичних готелях.