Крутіше за Бейонсе. Сестра Кім Кардашян заробила рекордний $1 млн. одним постом у Instagram

Американська модель і бізнесвумен Кайлі Дженнер заробила на фото у Instagram $1 млн. і стала найдорожчою зіркою мережі

Про це пише Maxim.

20-річна Кайлі Дженнер, яка запустила власний бренд косметики, заробила у фотомережі Instagram більшу суму за один пост, ніж співачка Бейонсе.

За даними аналітичного агентства D’Marie Analytics, за рекламний пост дівчина отримала не менше $1 млн.. Аналітики кажуть, що Дженнер публікує рекламні пости на власних сторінках у соцмережах дуже рідко і завжди додає тег #ad.


"Кайлі стала світовим брендом. Ця молода дівчина-підприємець досягла вершини успіху і стала неймовірно впливовою персоною в індустрії реклами і маркетингу. Такого успіху часом не можуть досягти навіть найдосвідченіші професіонали", - кажуть аналітики.


Кайлі Дженнер – 20-річна американська модель та бізнесвумен. Свою модельну кар'єру вона почала з реклами лінію одягу Crush Your Style, а також зйомок у фотосесіях для журналів OK!, Teen Vogue і інших.

У  2013-му компанія PacSun випустила ексклюзивну лінію одягу Kendall & Kylie, яку створила із сестрою. Рік потому журнал Time включив їх до списку найвпливовіших підлітків 2014-го.

У 2015 році Дженнер випустила власну лінію косметики Kylie Cosmetics, а її додаток став № 1 в магазині iTunes.

У Кайлі є сестра Кендалл. Також у неї є єдиноутробні сестри Кортні, Кім, Хлої і єдиноутробний брат Роб, єдинокровні брати Бартон, Брендон, Броуді і однокровна сестра Кейсі Дженнер з боку батька.