На виставці інновацій в медицині показали нові вітамінні комплекси. Новини компанії

На виставці "Інновації в медицині - здоров'я нації" представили нові вітамінні комплекси

Про це йдеться у сюжеті Еспресо.TV.

Ще на початку 60-х років минулого століття американський квантовий хімік і біохімік, який є єдиним в світі двічі лауреатом Нобелівської премії Лайнус Карл Полінг, започаткував новий напрямок нетрадиційної медицини — ортомолекулярний. Це збереження здоров'я та лікування захворювань через використання речовин, що містять вітамін С. Саме такі сучасні вітамінні комплекси ОРТОМОЛ для дітей, дорослих та старшого покоління представила компанія ПЕ-КО на спеціалізованій виставці "Інновації в медицині - здоров'я нації".

"В кожному вітамінному комплексі, який спрямований на певний вид проблеми, саме проблеми здоров'я, міститься добова норма тих вітамінів, мікроелементів, мікронутрієнтів і всього, що необхідно людині отримати за добу. Тому що погана екологічна обстановка, стреси, - все це впливає сильно на людину", - наголосив керівник відділу продажу Микола Ніколайчук. 

А цього року лінійка вітамінних комплексів розширилась. Нова продукція розрахована на підтримку організму спортсменів та людей, які ведуть активний спосіб життя.

"Достатньо відомі люди, олімпійські чемпіони їх використовують. Чемпіони світу і чемпіони Європи. Але, якщо ми відійдемо від спортивної складової - це багато відомих людей, телеведучі програм новин, які також використовують нашу продукцію. Вони звертаються до нас, тому що знають, що наш інтернет магазин - офіційний", - зауважив Ніколайчук.

Вживання препаратів, кажуть представники компанії, додають бадьорості та енергії. У повному обсязі підтримують в організмі склад мінералів, жирних кислот та інших активних елементів. У Сполучених Штатах ортомолекулярну медицину офіційно визнали терапевтичним методом лікування та доповненням до традиційної. На території України офіційним представником торговельної марки є компанія Ортомол.Лайф.