Samsung познущалась над уповільненням старих iPhone в рекламі Galaxy S9

За сюжетом хвилинного ролика "Рухайся вперед" власниця смартфону від Apple постійно стикається з тим, що її iPhone 6 гальмує, і це заважає їй у повсякденних справах

Опис реклами наводить видання The Verge.

Так, спочатку додаток Wallet повільно завантажується при посадці на рейс, а в літаку вона не може подивитися фільм, тому що не відкривається додаток TV.

Дівчина втомлюється терпіти проблеми і йде в найближчий Apple Store, щоб звернутися по допомогу. Співробітник магазину розповідає їй, що можна вимкнути опцію управління продуктивністю, щоб повернути колишню швидкість роботи, але в цьому випадку є ризик випадкових відключень смартфона.

"Або ви можете просто оновити його", - додає працівник Apple Store. В кінці ролика дівчина виходить з магазину і приходить додому вже зі смартфоном Samsung.

Проте, як зазначає The Verge, в рекламі не згадується інший варіант виходу з подібної ситуації: замінити застарілу батарею і продовжити користуватися смартфоном як раніше.

Новий ролик став продовженням реклами, в якій Samsung познущалася над "чубчиком" iPhone X. В відео на мить з'явився той самий персонаж - чоловік із зачіскою, що повторює форму смартфона від Apple. Крім того, в обох рекламах грає одна й та ж пісня.

За американськими законами, в рекламі можна показувати продукти прямих конкурентів. Samsung часто використовує це, щоб жартувати над Apple. Як приклад можна також навести рекламу періоду Galaxy S2.