Металургійний гігант "АрселорМіттал Кривий Ріг" відновив роботу після страйку працівників

Після чотириденного страйку залізничники ПАТ "АрселорМіттал Кривий Ріг" вийшли на роботу

Про це повідомляє прес-служба відомства

"Третя зміна залізничників приступила до роботи, в ніч з неділі на понеділок вийшла перша, а з сьогоднішнього ранку працює друга (всього чотири зміни). Наразі цех з експлуатації залізничного транспорту працює стабільно, на лінії задіяно 82 тепловози. Підприємство готується до поступового відновлення повного металургійного циклу та роботи всіх агрегатів", - йдеться у повідомленні. 

Як зазначають у відомстві, менеджент "АрселорМіттал Кривий Ріг" робить все можливе для забезпечення соціального захисту своїх працівників та недопущення зриву виплати зарплатні за травень. 

"Керівництво компанії ухвалило рішення про своєчасну виплату 22 травня авансу в повному обсязі з урахуванням підвищення зарплати, про яке було оголошено раніше. Нагадаємо, з 1 травня 2018 року оклади працівників підприємства були підвищені від 5% до 20%", - додали у повідомленні. 

Підприємство заморозило деякі соціальні проекти, проте зберегли пільгові ціни на харчування у їдальнях, забезпечення медстраховки та можливість поїхати на оздоровлення у табори для дітей працівників. 

Подальше фінансування соціальних об'єктів і надання пільг залежить від ситуації, яка складатиметься на підприємстві.