На фабриці Києва відкрили демонстраційний центр виготовлення шоколаду. Подія

На київській фабриці Roshen відкрили демонстраційний центр виробництва шоколаду

Про це повідомляє Еспресо.TV.

Не просто здійснити подорож до місця, де готують шоколад! А й долучитися до самого процесу його створення. На київській фабриці Roshen відкрили демонстраційний центр виробництва шоколаду. Найкращі оцінювачі солодощів — звичайно ж діти. Саме вони стали першими гостями у день відкриття Центру!

"Тут є справжня лінія, можна побачити повний цикл виробництва шоколаду. Це - історія створення шоколаду, взагалі як створюється шоколад", - наголосила директор соціальних проектів корпорації Roshen Ірина Пономаренко. 

У Центрі облаштували спеціальний кінозал. Тут одночасно з трьох екранів демонструють пізнавальний фільм про історію виникнення шоколаду. Від відкриття та вирощування кавових бобів аж до виготовлення з них сучасних солодощів. А далі на дітей чекає мандрівка до міні-лінії зі справжнього процесу виробництва шоколаду. На десерт - дітки позмагались у конкурсі - хто краще знає історію та якісніше власноруч складе упаковку до шоколадних плиток.

"Згадала дитинство: ця екскурсія, фільм, викликають приємні емоції. І ця гра вона дитяча, але вона і для дорослих, вона викликає усмішку, ти ходиш постійно з усмішкою”, каже киянка Катерина Гаврутенко. 

"Я побачив, як виготовляється шоколад, як робляться коробки для цукерки, взагалі коли придумали шоколад і як це було”, зауважив відвідувач центру Максим. 

Відкриття центру — перший етап благоустрою території фабрики, кажуть у керівництві. Незабаром тут з'являться ще декілька відкритих місць для дозвілля — сезонна ковзанка, фонтани та комплекс світло-музичного шоу.

"Вже в грудні цього року буде відкрита сезонна ковзанка, а наприкінці 2019-го року планується відкриття цікавого пішохідного фонтану з різними динамічними ефектами. Також буде створений відеомапінг, де можна буде спостерігати в вечірній час дуже яскраві світло-музичні вистави", - підсумувала Пономаренко.

Центр "Шоколадна фабрика Roshen" відкритий для усіх бажаючих. То ж у дітлахів та їх батьків є гарна нагода гарно провести дозвілля та поринути у процес виробництва солодощів.