В авто гітариста Pianoboy влетіла "євробляха" з п'яним водієм, який погрожував дзвінком Авакову

Увечері 28 травня у Києві сталося ДТП за участі гітариста проекту Рianoboy Володимира Павловського

Про це повідомив музикант на своїй сторінці у Facebook.

За словами Павловського, він забирав подругу з бару і по дорозі зламалося авто. Музикант подзвонив у евакуацію та до СТО, після чого збирався ставити знак аварійної зупинки.  

Однак, він не встиг цього зробити, бо авто Павловського ззаду протаранила Audi Q7 з естонськими номерами. Усередині машини музиканта знаходилась дівчина. Вона ушкоджень не отримала, однак її довелося діставати через заклинені двері. 

Як повідомляє гітарист Рianoboy, водій Audi Q7 був у нетверезому стані (2,1 проміле в крові). Вийшовши з авто, він почав погрожувати Павловському тим, що подзвонить Арсену Авакову і він вирішить всю проблему.  

"Далі помню пагано. Руки в крові, голова в крові. Приїхала поліція, патрульні, випадкові свідки набігли, скора. Я швидко подзвонив друзям і вони швидко приїхали. Написав пояснення і поїхав на скорій в лікарню, бо декілька разів темніло в очах", - пише музикант. 

Зараз він знаходиться вдома і стан його задовільний. 

За словами Павловського, у винуватця ДТП крім естонської машини, литовський паспорт і машина зареєстрована на громадянина іншої країни. Тому він легко ухилиться від українського правосуддя.  

"І х*й мені хто тепер шо верне, а це х**ло завтра одвертиться , откупиться і зіб'є когось насмерть на своїй блясі , а ви конців не найдете. Бо "атвєтствєннасті нє нісьот ніхто". Машина не моя, права не мої. І Слава Богу, що ми з кицьой живі остались і неушкоджені. Але хто наступний?", - додав Павловський. 

Також музикант насамкінець  додав, що 28 травня був його день народження і вчора він "вдруге народився".