В Україні стався величезний прорив у підготовці поліцейських, - посол США

В Україні відбувається "величезний прорив в системі підготовки поліцейських кадрів, що пройшла значний шлях від радянської міліцейської моделі до сучасної сервісно-орієнтованої організації"

Про це повідомила посол США в Україні Марі Йованович, інформує прес-служба МВС.

"Ми стаємо свідками величезного прориву в системі підготовки поліцейських кадрів, що пройшла значний шлях від радянської міліцейської моделі до сучасної сервісно-орієнтованої організації з новими стандартами підготовки, інфраструктурою та обладнанням. Ми вважаємо, що Академія патрульної поліції стане епіцентром виховання доброчесності, професіоналізму та самовідданості поліцейських. Ці принципи є основоположними у забезпеченні взаємодії поліції з громадою не тільки в Україні, а й у всьому сучасному світі", - сказала вона.

Йованович наголосила, що Академія сприятиме систематичному поліпшенню поліцейських послуг та у результаті – зміцненню довіри до поліції з боку громадян, що є найважливішою якістю поліцейського.

"Хочу подякувати нашим партнерам – правоохоронній системі – за непохитну відданість справі у захисті українського народу", - додала посол.