Супрун запрошує на роботу в МОЗ "агентів змін". Можна йти навіть без медосвіти

МОЗ України запрошує до себе на роботу "агентів змін", які допоможуть трансформувати систему охорони здоров'я

Про це повідомляє в.о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун у Facebook.

Очільниця МОЗ зазначила, що невдовзі стартує конкурс на нові вакансії. Щоб подати документи залишилось менше тижня. 

Сурпун назвала 5 причн для того, сказати “так” державній службі у МОЗ України:

1. Ми працюємо над наймасштабнішими в Україні та Європі змінами.
Впровадження сучасної моделі фінансування медицини, електронної системи охорони здоров’я, міжнародних стандартів лікування, побудова моделі, в центрі якої є пацієнт - все це велика робота і великі виклики. Але ви точно матимете простір та можливості розкрити свій потенціал на повну! Крім того, можливість власноруч зробити кращою, здоровішою і сильнішою країну - безцінна.

2. Сьогодні в МОЗ зібралась одна з найкращих команд.
З нами представники пацієнтських організацій, благодійних фондів, управлінці з величезним позитивним досвідом у сфері охорони здоров’я - це постійна мотивація та драйв працювати разом із ними!

3. Вакансій багато - 29! Всі вони різноманітні, як за напрямком роботи, так і за вимогами. Нам потрібні сильні лідери, досвідчені управлінці та кваліфіковані експерти. Для всіх вакансій досвід державної служби не є обов’язковим. Будемо раді як медикам, так і кандидатам без медичної освіти, адже на частину позицій вона не є обов’язковою.

4. Ми відкрите міністерство, а це також означає, що ми відкриті підтримати обґрунтовані ідеї та нові рішення. Ми не кличемо вас на державну службу, щоб ви потонули в купах паперу та бюрократії. Ми запрошуємо побудувати державну службу нового зразка - прогресивну та спроможну відповідати сучасним викликам.

5. Гідна заробітна платня.
Державний експерт зароблятиме від 36 200 грн на місяць, керівник експертної групи - від 42 400 грн, генеральний директор - від 50 070 грн.

Документи на усі вакансії можна подавати до 18:00 11 червня, а уже 19 червня розпочнеться перше тестування.

Більше про вакансії на сайті МОЗ.