Доба в ООС: троє бійців ЗСУ зазнали поранень, втрати окупантів - 4 осіб

Протягом минулої доби троє українських військовослужбовців зазнали поранень на Донбасі

Про це повідомляє прес-центр штабу Операції об’єднаних сил на своїй сторінці у Facebook.

Упродовж минулої доби ситуація на Донбасі залишалася контрольованою, хоч вороги і намагалися послабити оборону українських підрозділів, порушуючи Мінські угоди. 

Російсько-окупаційні війська 32 рази відкривали вогонь по позиціях української армії, з них 7 разів із застосуванням важкого озброєння – 120 та 82-мм мінометів.

На Луганщині найбільш активні бойові дії тривали в районі населеного пункту Новотошківське. На Донецькому напрямку українські військові вели активну оборону в районі Опитного. Адекватну відповідь ворог отримав на Маріупольському напрямку – поблизу населених пунктів Павлопіль, Водяне та Лебединське.

"Під час бойових дій троє наших захисників отримали поранення. Поранених невідкладно евакуйовано до шпиталю, їхньому життю нічого не загрожує. В результаті ведення активної оборони, за даними розвідки, 1 окупант знищений та 3 поранені", - наголосили у відомстві. 

А цієї ночі окупанти гатили зі 122-мм артилерійських систем в районі населеного пункту Новотошківське, наражаючи на небезпеку мирних мешканців найближчих населених пунктів.