Мережа хімчисток UNMOMENTO - найбільша у Києві. Новини компанії

Мережа хімчисток UNMOMENTO на українському ринку з’явилась однією із перших ще 20 років тому. Тут використовують технології та препарати, які гарантують виведення плям різної складності та походження

Головне правило - індивідуальний підхід як до клієнта, так і до його речей. Обладнання італійське, машинки сучасні. Призначені для вуглеводної та хімічної чисток. Вони особливі тим, що працюють у закритому циклі.

"Відбувається процес деодорації, який дозволить видалити всі мікрочастинки хімічних препаратів з самої речі, відповідно, річ стає безпечною для споживача Жодні шкідливі речовини не потрапляють у навколишнє середовище", - розповіла головний спеціаліст з якості компанії UNMOMENTO Ганна Гургенідзе.

Якщо ви переймаєтеся тим, що хімічна чистка одягу - шкідлива, то заспокойтесь. У компанії запевняють - препарати є абсолютно безпечними для здоров’я і довкілля. Крім того, продукція сертифікована. Є ручна чистка. На світлій футболці плями від вина - вивести їх вдома майже неможливо. Ризикнувши, можна зіпсувати колір та структуру. У хімчистці все безпечно і зі стовідсотковою гарантією.

"Фахівці можуть вже за зовнішнім виглядом плями визначити, яким засобом або препаратом цю пляму необхідно обробити, щоб добитися максимального результату. Це безфосфатні засоби, вони повністю підходять для алергіків, для дітей, людей похилого віку". - каже Ганна Гургенідзе.

У прасувальному цеху працюють над відпарюванням речей після чистки. Техніка професійна, працюють люди з досвідом.

"Всі речі ми прасуємо на професійному столі, тут є пар, є притиск, повітря. Ось наприклад сукні прасувати, Тут заломи є, то ж потрібно попрацювати над ними", - розповідає прасувальниця Світлана Шайдетська.

В UNMOMENTO доглядають не лише одяг, а й взуття та аксесуари. Спеціалісти дбають, щоб фурнітура не пошкодилась, плями зникли, а колір і текстура - не змінились. До того ж, ризики застраховані.

"Ми вже не вкладаємося у поняття просто хімчистки, це таке універсальне місце де ви можете отримати повний спектр послуг по догляду за вашим гардеробом", - каже Ганна Гургенідзе.

Мережа UNMOMENTO - найбільша у Києві. До послуг клієнтів 53 пункти прийому та видачі одягу.