Kozak System розповіли, чому варто їхати у Карпати на фестиваль Sounds of Carpatia

У рамках Форуму Via Carpatia у Криворівні триває другий день фестивалю Sounds of Carpatia, хедлайнером якого український гурт Kozak System

Про йдеться у ефірі Еспресо.TV.

Український гурт Kozak System став одним із хедлайнерів фестивалю Sounds of Carpatia. Під час підготовки до концерту лідер гурту Іван Леньо поділився враженнями від Карпат та музичної сцени.

"Криворівня — це серце Карпат. Ці гори притягують. І недарма фестиваль відбувається саме тут: Криворівня має відновити свій статус інтелектуальної столиці, адже колись, в історичні часи, сюди приїжджали поети, письменники, художники. Саме тут було таке інтелектуальне коло інтелектуальних людей, які надихалися Карпатами, а потім, повертаючись додому, писали під враженням", - каже фронтмен Kozak System.

Співак вважає, що Криворівня - це унікальне місце. Саме тому його потрібно берегти: не вирубати ліси, зберігати традиції та продовжувати навчати старовинним ремеслам інших. А головне, кожному варто насолоджуватися життям тут.

"Якщо ви ще не були в Карпатах, обов'язково приїжджайте, спробуйте місцеву кухню, подивіться на ремесла, подихайте чистим повітрям, покупайтеся в річці!" - додав лідер бенду.

Гурт Kozak System виступатиме сьогодні на Фестивалі о 20.30 із програмою, яку вони представляють на фестивалях України та Європи.

Окрім Kozak System, у сьогоднішній програмі Фестивалю — виступи Іванки Червинської та Ігоря Закуса з "Джазовими коломийками", концертна програма від польського гурту Taraka, а також сучасна електронна музика від DJ O`Skrypka.

Трансляцію фестивалю можна дивитися на Facebook-сторінці телеканалу "Еспресо".