Один з окупантів намагався перетнути блокпост Донеччини з українським паспортом

На блокпості у Донецькій області затримали чоловіка, причетного до діяльності окупаційних адміністрацій Росії на Донбасі

Про це повідомляє прес-центр штабу Операції об'єднаних сил на своїй сторінці у Facebook.

Вчора, близько третьої години дня, правоохоронці та військові ООС  зупинили автівку DAEWOO Lanos для перевірки пасажирів та салону транспортного засобу на блокпості, що біля міста Торецька.

В автомобілі їхав громадянин К. 1981 року народження, який живе у Торецьку. Під час перевірки він показав паспорт громадянина України.

Втім, як показали дані бази ситуаційного центру Нацполіції, чоловік причетний до діяльності окупаційних російських адміністрацій "ДНР/ЛНР".

"За даним фактом черговий наряд блокпосту викликав на місце події оперативну групу під керівництвом слідчого відділення Торецького відділу поліції Бахмутського відділу Головного управління Національної поліції в Донецькій області. Даний факт було занесено до журналу єдиного обліку", - наголосили у відомстві.

Згодом затриманого чоловіка передали співробітникам військової контррозвідки СБ України для проведення відповідних заходів.