Масові затримки авіарейсів: оператор Oasis обіцяє повернути гроші за зірвані тури

Українська туристична компанія Oasis Travel Ukraine стверджує, що виконає польотну програму поточного сезону і поверне туристам кошти за тури, що не відбулися

Про це повідомила прес-служба у Facebook.

"Повідомляємо про те, що всі 5 запланованих рейсів для повернення туристів вилетіли з Тунісу в Україну. Для усунення виниклої колосальної проблеми і організації зворотних вильотів було задіяно близько 20 автобусів, до 5 додаткових ночей продовжено проживання туристам в готелях Тунісу в високий сезон, всі гіди приймаючої сторони мобілізувалися і працювали в надзвичайно важких і стресових умовах”, - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Як правильно обирати туроператора. Коментар адвоката

Компанія зазначає, що другим етапом виходу з кризової ситуації стане реалізація польотної програми в цьому сезоні та повернення коштів за тури, які не відбулися.

  • Нагадаємо, з 29 червня сотні українських туристів були заблоковані в аеропортах кількох країн. По кілька годин, а то й діб люди очікували в аеропортах Тунісу, Албанії, Грузії, а також в аеропорту "Київ". 
  • У міжнародному аеропорту ім. Сікорського (Жуляни) у понеділок було скасовано кілька рейсів авіакомпанії Bravo Airways, тисячі пасажирів якої продовжують очікувати на виліт також і в міжнародному аеропорту "Бориспіль".
  • Авіакомпанія Bravo зазначає, рейси скасували через заборгованість туроператора OASIS, що станом на 2 червня сягла 25 млн грн.