Доба в ООС: окупанти знову зірвали розведення військ, поранено бійця ЗСУ

Протягом минулої доби один український військовослужбовець зазнав поранень на Донбасі, втрати противника - дві особи

Про це повідомляє прес-центр штабу Операції об'єднаних сил на своїй сторінці у Facebook. 

Вчора обстановка на Сході України залишалася контрольованою. Російські окупаційні війська гатили з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї: вони 17 разів відкривали вогонь по позиціях української армії. 

Окупанти вкотре зірвали розведення сторін та засобів біля Станиці Луганської, випустивши декілька черг з великокаліберного кулемету у бік українських бійців. Під обстріли з гранатометів потрапило і Кримське.

Позиції біля Новолуганського, Світлодарська та Луганського, що на Світлодарському напрямку, 7 разів накрили вогнем з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. 

На Донецькому та Маріупольському напрямках вороги били з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї по захисниках Красногорівки, Мар’їнки, Авдіївки, Талаківки та Широкиного.

"Нажаль, за минулу добу одного військовослужбовця було поранено. За даними розвідки двоє окупантів дістали поранення", - наголосили у відомстві. 

Сьогодні, 12 липня, окупанти вже 5 разів порушили режим припинення вогню на Донецькому та Маріупольському напрямках. Вони обстріляли позиції біля Мар’їнки, Березового, Троїцького та Водяного з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.