На Одеському кінофестивалі перемогла стрічка, в якій грає дружина "особистого репера" бойовика Мотороли

Гран-прі Одеського кінофестивалю отримала стрічка “Кришталь", де головну роль зіграла дружина російського репера та прихильника терориста Мотороли Хаскі

Про це розповіла користувачка Олена Бабала у Facebook, повідомляє Еспресо.TV

Гран-прі 9-го Одеського міжнародного кінофестивалю отримав фільм "Кришталь" режисера Дар'ї Жук. Переможця визначили шляхом глядацького голосування, Жук отримає статуетку "Золотий Дюк" і 10 тисяч євро.

Головну роль у стрічці зіграла Аліна Насібулліна, яка у 2017 році вийшла заміж за репера Хасті, справжнє ім’я якого - Дмитро Кузнецов. Він відомий тим, що записав трек на вірші терориста Мотороли. До того ж Хаскі ніколи не приховував своєї симпатій до бойовика та його прибічників.

"Яке б до нього не було ставлення, не можна заперечувати, що це фігура, історичний персонаж, дуже пасіонарний", - заявив репер у інтерв’ю.

До того ж ЗМІ повідомляли, що під час боїв за Донецький аеропорт Хаскі намагався стати членом батальйону терористів "Спарта", який очолював Моторола. Один з російських письменників та спільник терористів Захар Прилєпін розповідав, що репер приїхав до аеророрту у легкому одягу та попросився воювати проти українських бійців. 

"Його, звичайно ж, пов'язали, привели до Мотороли як диверсанта. У трико, в курточці, бурятський хлопець. Мотор поговорив з ним хвилин п'ять, посміявся. “А йди, - каже, - до мене фотокором”, - сказав Прилєпін.

Читайте такожГіві, Моторола та інші. Хто з бойовиків вже дотримується "режиму тиші"