Samsung випустила нову серію відеороликів, у яких знущається над Apple

Компанія Samsung випустила нову серію вже традиційних рекламних роликів, де намагається показати перевагу своєї продукції над смартфонами Apple

Ролики опубліковані на офіційному каналі компанії в YouTube.

Як і раніше, дія всіх трьох роликів відбувається в магазині Apple: покупці задають консультанту різні питання, що мають натякнути на перевагу Samsung Galaxy, а співробітник магазина намагається знайти переконливі аргументи на користь продукції своєї компанії.

Перші два відео присвячені недостатнього функціоналу роз'ємів в айфонах, третє - камері, яку шанувальники продукції Apple вважають найкращою.

Навіть коли покупець згадує рейтинг DxOMark, який прийнято вважати одним з найбільш об'єктивних на ринку, і вказує, що Samsung Galaxy S9 Plus в ньому випереджає iPhone X на кілька позицій, консультант все одно наполягає на своєму.

Раніше Samsung познущалась над уповільненням старих iPhone в рекламі Galaxy S9, в якій, за сюжетом хвилинного ролика "Рухайся вперед" власниця смартфону від Apple постійно стикається з тим, що її iPhone 6 гальмує, і це заважає їй у повсякденних справах.