Директор Держбюро розслідувань розповів, скільки платитимуть адміністрації відомства

Директори територіальних органів та керівники управлінь центрального апарату Державного бюро розслідувань отримуватимуть оклад у розмірі 36-40 тисяч гривень

Про це в ефірі Еспресо.TV розповів директор ДБР Роман Труба.

Зовнішня комісія обрала 27 переможців керівного складу Бюро - директорів територіальних органів та керівників управлінь центрального апарату. Згідно з законодавством, вони всі пройдуть перевірку державними органами влади.

За словами Труби, заробітна плата керівного складу Бюро буде дорівнювати приблизно 36-40 тисяч гривень.

"Це оклад, без надбавок, які передбачені чинним законодавством", - зазначив він.

ДБР має наміри розпочати свою роботу вже у вересні 2018 року. Керівництво довго проводило переговори щодо приміщення для центрального апарату та минулого тижня підписало договір щодо будівлі на проспекті Перемоги.

"Це буде приміщення центрального апарату. Крім того, ще з березня ми почали роботу з отримання приміщень для територіальних управлінь. Абсолютна більшість державних органів пішла нам на зустріч та виділила їх. Ми вже на завершальній стадії укладання відповідних договорів”, - додав Труба.

Зазначається, що минулого року у бюджет було закладено суму для матеріально-технічної бази, ремонт приміщень, закупівлю техніки для Держбюро. Всього на центральний апарат та територіальні управління виділено приблизно 70 млн гривень.

"Після проведення певних підрахунків будемо звертатися до уряду з проханням виділення додаткової суми коштів”, - заявив директор ДБР.