Смертельна ДТП у Черкасах: водія заарештували без права застави

Суд задовольнив клопотання слідчого та заарештував без права застави водія, який насмерть збив жінку та її 4-річного сина

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Черкаської області.

Придніпровський районний суд взяття під варту винуватцю аварії, що сталася на перехресті вулиць Чорновола-Чайковського в м. Черкаси та спричинила смерть 2 людей. Водія заарештували на 60 діб, без права внесення застави.

Нагадаємо, що 38-річний житель Харкова підозрюється у вчиненні злочину за статтею "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами".

24 липня чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, керуючи автомобілем “BMW-318” та рухаючись по вулиці В’ячеслава Чорновола, не обрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням і допустив зіткнення з автомобілем Fiat Doblo.

Після зіткнення, автомобіль Fiat Doblo виїхав на пішохідний перехід і здійснив наїзд на жінку та її малолітнього сина, які переходили проїжджу частину по пішохідному переходу, на дозволений сигнал світлофора. В результаті ДТП пішоходи від отриманих травм загинули на місці.