Екс-голова ДФС Насіров заявив про президентські амбіції

Колишній голова Державної фіскальної служби Роман Насіров планує брати участь у президентських виборах

Про це він заявив у ефірі каналу "112 Україна" ввечері 29 липня. 

"Кожен день думаю про це все більше і більше. Вже навіть почав готуватися до цього. Мене до цього стимулюють друзі, консультанти. Я думаю, що мабуть так. ... Я буду робити все, щоб стати президентом", - заявив Насіров.

Також він сказав, що зміг би знайти спільну мову з президентом Росії Володимиром Путіним "як президент федерації дзюдо з людиною, яка любить дзюдо".

Насіров заявив, що має один український паспорт.

"Українське громадянство, і все. Говорили, що я маю британське, угорське, ізраїльське громадянство. На жаль, в мене їх немає, я б хотів...", - сказав він.

Також він зазначив, що носить електронний браслет.

На питання "Чи ви сядете?" Насіров упевнено заявив, що ні, бо "немає за що". 

Нагадаємо, український співак Олег Винник заявив, що якби був мільярдером - то балотовувася би на пост президента України.

 Наприкінці грудня 2017 року у президентському рейтингу соціологічної групи "Рейтинг" лідирувала Юлія Тимошенко, за нею слідували Петро Порошенко та Святослав Вакарчук.

Президент Петро Порошенко розповів, що буде балотуватися на другий президентський термін у 2019 році якщо останні півроку його правління будуть успішними. 

Крім імовірного кандидата у президенти Святослава Вакарчука мова йшла про те, що балолуватися на пост глави держави може Володимир Зеленський

Політик Роман Безсмертний заявив, що буде брати участь у президентських виборах 2019 року.
Народний депутат та колишній директор туристичного комплексу "Буковель" Олександр Шевченко заявив про своє бажання брати участь у виборах президента України 2019 року.