Twitter почав блокувати користувачів, які згадали Ілона Маска

Тепер, щоб заблокувати свій профіль у Twitter, досить "тегнути" одного відомого підприємця

Про це пише видання DailyDot.

Обліковий запис блокується автоматично до проходження "перевірки на робота" і підтвердження номера. Із чим може бути пов'язана ця  проблема, наразі невідомо.

Але, як повідомляє Verge , люди, які пройшли кроки, щоб розблокувати свій обліковий запис, все ще можуть тегати "Elon Musk" . Це добре, адже безглуздо жартувати чи використовувати псевдонім у своєму відображуваному імені є одними з небагатьох речей, які роблять використання Twitter цікавішим.

Раніше з 25 липня Twitter почав блокувати акаунти за зміну імені на "Ілон Маск", намагаючись захистити підприємця. Таким чином соцмережа хоче боротися із зловмисниками, які видають себе за бізнесмена і вимагають у користувачів біткоїни та іншу криптовалюту.

Наприкінці червня компанія Twitter оголосила про придбання компанії Smyte, яка займається боротьбою з інтернет-спамом та зловживанням. Компанія повідомила, що шукає "нову тактику для виявлення та видалення шкідливих облікових записів", і, мабуть, це включає в себе блокування облікових записів, які потенційно можуть бути спамом.