Вагітна жінка замовила каву в McDonald's, а її "пригостили" миючим розчином

Сара Дуглас, яка перебуває на восьмому місяці вагітності, замовила каву на макдрайві в канадській провінції Альберта, а натомість отримала миючий розчин в стаканчику

Про це повідомляє сайт Lethbridge News Now.

Коли жінка зробила невеликий ковток, то зрозуміла, що в стакані не кава з молоком, а якась невідома коричнева рідина. Вона одразу ж висунулась з авто і виплюнула її.

"Я відразу ж виплюнула і прополоскала рот ... в дверцятах авто у мене була вода. Я відкрила кришку і відчула цей гострий запах хімічної речовини. Це був не латте", - розповідає Дуглас.

Вона поклала кришку назад і негайно поїхала назад до Макдональдсу та попросила працівника поговорити з керівником.

"Я показала йому каву, і він запитав, чи хочу я нову, і я сказала, що "абсолютно ні, адже це неприпустимо" . Я попросила поговорити з кимось вище, і він сказав, що був єдиним спостерігачем в той час, і давши мені номер свого менеджера.

Керівник ресторану пізніше заявивв, що шкодує про цей інцидент, і вибачився перед клієнткою. За його поясненнями, машину з приготування кави зазвичай вранці очищують, але лінію подачі молока не відключили від очищувального розчину під час приготування кави.

"Ми вжили негайних заходів для перегляду процедури очищення і повісили додаткові нагадування для персоналу", - повідомив представник компанії Ден Браун.

Вагітна жінка розповіла, що почуває себе добре, але про всяк випадок відвідала свого лікаря. Вона пояснила, що хоче поділитися своїм досвідом та історією, щоб це ніколи не повторилося, бо побоюється, що миючі розчини використовувані в кавоварці, також використовуються для машин із соком чи водою, а дитина, якщо проковтне ці хімічні речовини, може мати дуже серйозні наслідки.

"Як мати, я хочу переконатися, що у мене є голос, і що мене чують з точки зору безпеки споживачів, і як (передбачувана) халатність може вплинути на людей таким рішучим чином".

Вона додає, що до цього випадку у неї ніколи не було проблем з рестораном, і сподівається, що її досвід може бути використаний як інструмент навчання, щоб привернути увагу до ланцюжка про дотримання належних процедур або, можливо, вдосконалення навчання співробітників.